Header image

Vervoer van en naar de resorts op Koh Kood

  Koh Kood eiland Beste hotels op Koh Kood zien en doen op Ko Kood
   
 

Naar en van Koh Kood Reizen

VAN BANGKOK of TRAT AIRPORT NAAR KOH KOOH PIER: Comfortabel, Betrouwbaar en veilig Vervoer naar Koh Kood nodig? Koh Chang Minibus is al meer dan 10 jaar de nummer 1 vervoerder voor bestemmingen als Laem Sok (pier naar Koh Kood), Laem Ngop (pier Koh Mak), Trat airport en uiteraard Koh Chang. Altijd nieuwe voertuigen met ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat de rit vanaf Bangkok (airport) of Pattaya altijd zo veilig zal zijn al het maar kan. Boek nu een heerlijk comfortabel busje of een luxe sedan naar Laem Sok, voor de beste tarieven!

Voor een snelle en vooral veilige reis per speedboot van Koh Kood naar het vaste land zijn er de Koh Kood Speedboten Voor vervoer van Koh Kood naar Koh Chang en andersom zijn er de Koh Chang Speedboten.

KO KUT EXPRESS BOOT: Een goedkoper en comfortabeler alternatief voor de speedboten. Als we uitsluitend de tijd op het water in beschouwing zouden nemen, dan is deze vorm van vervoer van Laem Ngop naar Koh Kood eiland en terug zelfs de snelste! Op Koh Kood worden de passagiers middels tot "Taxi" omgebouwde pick up trucks naar hun eindbestemming of het dichtsbijzijnde drop off point worden vervoerd, in tegenstelling tot de speedboten die haar passagiers direct bij vrijwel alle bekendere resorts kan droppen. De Ko Kut Express boot is voorzien van 140 stoelen in een air-conditioned cabine. Dankzij de lengte en krachtige motoren kan deze boot het hele jaar door naar Ko Kut en terug pendelen, dus ook tijdens het laagseizoen. Voor kaartjes voor deze bootdienst naar Koh Kood, of voor more informatie kun je terecht op de Ko Kut express website.

KOH KOOD CATAMARAN by Boonsiri: Iets minder goedkoop, maar een stuk ruimer en comfortabeler. Ook deze snelle catamaran gaat maar naar 1 pier op Koh Kood, maar ook hier zijn er weer gratis shuttles die de passagiers naar hun resort brengen of zorgen dat de mensen van het resort hen op een bepaalde plek treffen voor een overdracht van passagier en bagage. Deze is voorzien van 220 zitplaatsen in een 2 air-conditioned cabines. Een groot voordeel van dit bedrijf is dat ze ook vervoer vanaf Bangkok's Kao San Road en Pattaya kunnen verzorgen! Ook deze boot kan het hele jaar door naar Ko Kut en terug pendelen, dus ook tijdens het laagseizoen, al zijn ze in September meestal gesloten. Voor kaartjes voor deze bootdienst naar Koh Kood, of voor more informatie kun je terecht op de Koh Kood ferry website.

Meer detail over het reizen van en naar het tropische Koh Kood volgen binnenkort, maar deze 3 websites bevatten de meest belangrijke informatie over hoe naar Koh Kood te komen.

Voor meer informatie over Koh Chang, kijk ook op de Koh Chang gids en voor het meeste stille eiland in de regio: Koh Mak werken we momenteel aan de Koh Mak gids.